Lillard: stjernerne i det amerikanske hold kan ikke tale om mig og KD, der bærer holdet

NBA News rapporterede den 17. juli:

Det amerikanske mænds basketballhold har altid været et drømmehold med overfyldte talent og luksuriøs opstilling. Dette års amerikanske mænds basketballhold har dog oplevet en mangel på personale, herunder LeBron James, Harden, Curry og Anthony Davis, og andre superstjerner har ikke spillet. Som en af ​​kernen i det amerikanske mænds basketballhold sagde Trailblazers-stjernen Lillard i et interview, at han og Kevin Durant vil spille en vigtig rolle i det amerikanske hold, men de har ikke brug for dem til at fortsætte. Holdet bevæger sig fremad.

Lillard: stjernerne i det amerikanske hold kan ikke tale om mig og KD, der bærer holdet

Lillard sagde: « Det er klart, at vi vil spille en vigtig rolle i holdet. Men jeg vil ikke sige, at vi har brug for at føre holdet frem. Fraværet af disse spillere er et meget stort tab, men der er stadig mange i vores hold. Fremragende spillere, alles evner er omfattende. « 

Lillard fortsatte: « Jeg vil spille med Durant og spille en vigtig rolle. Men jeg tror ikke, vi har brug for at føre holdet frem. Dette er et hold, der samler mange fremragende stjerner i ligaen. Det er klart, at vi skal vise god præstation. , skal være blandt eliten, men vi behøver ikke at føre holdet videre. « 

Indtil videre har det amerikanske mænds basketballhold spillet 3 opvarmningskampe. I de to kampe før opvarmningskampen var det amerikanske hold i dårlig form og tabte først for Nigeria 87-90. Derefter tabte det amerikanske hold til Australien 83-91 og led to på hinanden følgende nederlag. Det var først i tredje runde af opvarmningskampen, at det amerikanske hold besejrede Argentina 108-80, og staten kom sig endelig tilbage.

I disse 3 spil har Durant og Lillard spillet godt og er holdets absolutte hovedstyrke. Det amerikanske hold stødte imidlertid på ugunstige nyheder, da det først blev forbedret. Holdets backcourtsscorer Bradley Beal blev tvunget til at trække sig tilbage på grund af en sundheds- og sikkerhedsaftale. Derefter meddelte Kevin Love også, at han ville trække sig tilbage fra OL i Tokyo på grund af hans uhelede skade. Sammenlignet med det tidligere drømmehold mangler dette amerikanske mænds basketballhold faktisk styrke og endda rangeret tredje på den seneste olympiske styrkeliste.