Det avslöjas att Barcelona har gett Dembele ett tvåårskontrakt, men han utesluter inte möjligheten att lämna laget fritt

Enligt spanska medierapporter hoppas Barcelona kunna förnya sitt kontrakt med Dembele i två år, men spelarna väljer att fortsätta vänta. Han utesluter inte möjligheten att lämna laget gratis nästa år. FC Barcelona tröja

Det rapporteras att Barcelonas chefer har haft preliminära utbyten med Dembeles agenter, och Laporta har också diskuterat relevanta frågor med Dembele. Billiga fotbollströjor

Dembeles kontrakt med Barcelona löper ut den 30 juni 2022 och han kan fritt förhandla med andra klubbar den 1 januari nästa år.

Barcelona har sagt till Dembeles agent att han hoppas kunna förnya sitt kontrakt till 2024, men spelarna måste sänka lönen. Detta är också ett avtal som Dembele och Bartomeu hade träffat tidigare. Barcelona fotbollströjor

Det rapporteras att Dembele själv vill stanna, men hans agent har inte bråttom att fatta ett beslut, för ju kortare återstående kontraktstid, desto bättre är situationen för dem. Om de kan få bättre erbjudanden från andra klubbar kommer de inte utesluta möjligheten att lämna laget fritt nästa sommar. I så fall är Barcelonas investering på mer än 100 miljoner euro i honom i princip förgäves. Barcelonas initialpris för att introducera Dembele var 105 miljoner fast plus 40 miljoner euro flytande, men på grund av ständiga skador spelade Dembele bara 118 matcher och gjorde 30 mål på mer än fyra år.

Barcelona vet att förhandlingar med Dembele kommer att bli svåra, så de har en treårig kontraktsplan, och lönesänkningen är inte så stor. Barcelona hoppas att en av de två planerna kommer att få Dembele att stanna.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *